Katalog
Nahrávám...
Podkategorie
Mamut boilie jsme nyní inovovali, aby bylo ještě účinnější. Trochu jsme upravili i jeho velikost, a to na 40x30mm. Díky tomu je stále nedostupné pro menší ryby, ale krom sumců umožňuje snadněji lovit i trofejní kapry, máte-li příliš záběrů od ryb do 10kg.
Další skvělá novinka v naší nabídce. Základem těchto mixerů je můj oblíbený CSL liquid zkombinovaný s dalšími atraktory a hlavně prvotřídními esencemi.
Naše boostery fungují při jakékoliv teplotě vody a díky složení ze tří základních složek se perfektně uvolňují do celého okolí návnady a též do vodního sloupce.
Jak již název napovídá, jedná se o speciálně vyvinutou proteinovou vnadící směs určenou pro lov velkých kaprovitých ryb. Směs obsahuje velké množství partiklů ( kukuřice, pšenice, semínka,drcená sušenka) a kousíčky boilies, které plní roli partiklu.
Nová série pelet s extrémně rychlým účinkem. Zahájení rozpadu prakticky okamžité a ke kompletnímu rozpadu dochází v závislosti na teplotě vody a použitém průměru pelet během 10 - 60 minut.
Tygří ořech je kompletně připravenou nástrahou pro lov kapru a amurů. Je tříděný, přírodní barvy a příchuti, v nálevu.
LOSOSOVÝ OLEJ Salmon OIL upraven tak, aby vydával silnou lososovou chuť se skvělým potravinovým signálem. Můžete ho použít také do PVA sáčků, method mixů a jako náplň PVA punčochy. Můžete v něm máčet nástrahy/návnady – například velké Halibut pelety. V průběhu zimních měsíců je potřeba snížit dávkování nebo oil vynechat.
Konopí je jednou z nejuznávanějších olejnin používaných při lovu kaprů. Konopí mleté a pražené je vakuované. Jen touto metodou lze uchovat všechny jeho přednosti. Tyto produkty lze přimíchávat do krmení, ale i do boilies.
Přísady do krmení jsou téměř vždy vyráběny z přírodních surovin, tepelně zpracovány a používají se do všech sérií vnadících směsí TRAPER pro zatraktivnění receptury. Kromě chuťové složky ovlivňují přísady v krmení také konzistencí resp. lepivost.
Vyzkoušeli jsme desítky různých kombinací a měsíce testovali nejrůznější verze nového plovoucího mixu a způsobu jeho ideálního zpracování.